štvrtok, augusta 16, 2007

Deklarácia nezávislosti od sionizmu

Keď sa v behu ľudských udalostí stane tyrania jedného zvláštneho záujmu tak silná, že ľudia už nemôžu jej prítomnosť tolerovať, potom ľudia musia voči nej vyjadriť odpor. Táto tyrania sa snaží umlčať svojich kritikov tvrdeniami o „anti-semitizme“. Snaží sa zbaviť americký ľud jeho ústavného práva na slobodu vyjadrovania. Snaží sa presmerovať osud Ameriky od smeru zamýšľaného Otcami-zakladateľmi k smeru cudzieho, teokratického štátu, v zrejmom porušení amerického princípu, že Štát by nemal uprednostňovať žiadne konkrétne náboženstvo či denomináciu (Článok 1 Listiny práv).
V priamom konflikte s Ústavou Spojených štátov táto tyrania využíva svoje rozsiahle globálne ekonomické zdroje, vrátane najväčších svetových bankových, mediálnych a priemyselných korporácií, k nátlaku na Kongres, súdny systém a úrad prezidenta na podporu útočných vojen proti nežidovským národom. Táto tyrania vlastní nástroje útlaku, ako je Anti-Defamation League (Liga proti ohováraniu, výslovne židovská agentúra, ktorá špehuje amerických občanov v rozpore so zákonmi proti takémuto špehovaniu), World Jewish Congress (Svetový židovských kongres), American Israel Public Affairs Committee (AIPAC, Americko-izraelský výbor pre verejné záležitosti) a desiatky ďalších takýchto lobbystických organizácií, ktoré využívajú všetok svoj ekonomický a politický vplyv na udržanie domácej a zahraničnej politiky Ameriky pripútanej k štátu Izrael, ktorý je imperialistickou existenciou na Blízkom Východe..
Skrze vlastníctvo rôznych médií, ako je televízia, rádio, časopisy, noviny, knižné vydavateľstvá a zábava, tieto sionistické organizácie nikdy neprestávajú s démonizovaním svojich predpokladaných nepriateľov, zatiaľčo predstierajú, že sú svetovými strážcami pred medzinárodným „terorizmom“. V tom istom čase sa v „slobodnej“ tlači nikdy nespomína štátom sponzorovaný terorizmus izraelského štátu. Táto jednostranná perspektíva týkajúca sa politiky štátu Izrael je poburujúca. Len zriedka táto predpojatá „tlač“ umožňuje opozícii vyjadriť svoj nesúhlas s politikou sionizmu a štátu Izrael.
Sionizmus je medzinárodný podvod, zachovávajúci svoju existenciu na peniazoch vypáčených od daňovníkov rôznych národov, vrátane vykorisťovania holokaustu, na ktorý nám neumožňujú zabudnúť, zatiaľčo nkdy nespomínajú strašné zločini sionistov proti palestínskemu, libanonskému, kresťanskému a moslimskému ľudu, ktorý žije neďaleko štátu Izrael. Od prezidentúry Woodrowa Wilsona sionistickí agenti potichu ovplyvňovali nasledujúce administratívy prostredníctvom takých agentov, ako bol plukovník Edward Mandel House, Bernard Baruch, Henry Morgenthau, Henry Kissinger, Richard Perle, Paul Wolfowitz a množstvo iných nevolených úradníkov. Bez akejkoľvek verejnej diskusie, týmto vylúčiac americký ľud zo zapojenia sa v týchto rozhodnutiach, naša vláda takmer storočie slúžila záujmom v prvom rade medzinárodného sionizmu a Ameriky až v rade poslednom. Títo agenti, ktorí využívali zdroje Ameriky v záujme svetového sionistického hnutia, priateľmi Ameriky nikdy neboli. Namiesto toho predstavujú piatu kolónu, ktorá vedie Ameriku z jedného medzinárodného konfliktu k druhému, dovoľujúc, aby Amerika na seba preberala vinu za ich vojnové štvanie a krvilačnosť. Sionizmus Ameriku dôkladne skorumpoval, zmeniac náš národ z mierumilovného ľudu na svetový policajný štát. Nasledujúc radu a riadenie týchto sionistických vojnových štváčov sa Amerika stala hanebným imperialistickým národom, násilníkom, vyhlasujúcim sa za popredného svetového propagátora „demokracie“, čo je výraz, ktorý pro-sionistickí politici používajú ako obal pre svoj sionistami sponzorovaný imperializmus.
Koľko Američanov ešte musí zomrieť za medzinárodný sionizmus, než sa americký ľud začne ozývať proti a ukončí túto tyraniu?
Počas Wilsonovej prezidentúry sionisti taktiež presadili v Kongrese Federal Reserve Act (zákon o federálnej rezerve), venujúc rothschildovskej bankárskej rodine, ako i ďalším medzinárodným židovským bankovým rodinám, exkluzívny monopol na vydávania peňazí Ameriky, v priamom porušení americkej Ústavy (Článok I, odstavec 8). Tento systém, založený na úžere, je taktiež v rozpore s Božím prikázaním proti úžere (požičiavaniu peňazí za úrok). Pokiaľ Amerike toleruje túto parazitickú inštitúciu, tento legalizovaný monopol vydávania súkromných peňazí, v tejto krajine, i na tomto svete, nenastane žiaden pokoj. Systém federálnej rezervy je organizovaným zločinom, maskujúcim sa ako vládny úrad, vydávajúci sa za „Banku Ameriky“, kým v skutočnosti jej akcionári riadia túto organizáciu výlučne kvôli súkromnému zisku a pre ekonomickú kontrolu nad naším národom.
Sionizmus je medzinárodným imperializmom prestrojeným za židovský survivalizmus. Je to nadradenosť maskujúca sa ako liberalizmus. Je to príslovečný „vlk v ovčom rúchu“, hovoriaci v mene „slobody“, no odopierajúci slobodu prejavu svojim kritkom. Jeho medzinárodné ťaženie na potlačenie historického revizionizmu sa rovná útlaku, pretože všetkých svojich kritikov špiní výrazom „nenávisť“ či „anti-semita“, pričom odopiera týmto kritikom hlas na verejnosti. Zastrašovali alebo uväzňovali takých bojovníkov za slobodu prejavu, ako sú Ernst Zundel, David Irving, Christopher Bollyn a Germar Rudolf kvôli zločinu myslenia - „spochybňovaniu holokaustu“. Za tento zločin proti slobode prejavu by mal byť medzinárodný sionizmus a všetci jeho podporovatelia maximálne zahanbený, pretože toto je taktika nie tých, ktorí tvria, že sú „Božím vyvoleným ľudom“, ale správanie sa orwellovského policajného štátu.
Brutálna a otvorená okupácia Palestíny sionistami je úplne neopodstatnenou agresiou, nielen voči palestínskemu ľudu, ale voči celému svetu, pretože keď je niekto zbavený svojich ľudských práv, v bezpečí nie je nik. Sionizmus sa snaží ospravedlniť okupáciu Palestíny na základe premisy, že „nacisti prenasledovali židovský ľud“. No dve zlá dobro netvoria. Palestínsky ľud nikdy v histórii, žiadnym spôsoom, židovský ľud nikdy neprenasledoval, ani mu neubližoval. Sionizmus je následne, v súlade s definíciou, teroristickým štátom, vnucujúcim svoju vôľu úplne nevinnému ľudu. Táto okupácia v skutočnosti nadraďuje „židovské práva“ nad práva všetkých ostatných ľudí, a to je neakceptovateľné. Sionizmus je urážkou všetkého, čo je Američanom drahé: slobody (vrátane slobody vyznania a slobody vyjadrovania), spravodlivosti a rovnosti pred zákonom. V rozpore s týmito americkými princípmi je sionistický štát Izrael výlučne židovským štátom, ktorý odopiera plné práva nežidom, čím sa štát Izrael de facto stáva systémom apartheidu. Zrovnávať sionizmus s „amerikanizmom“ je teda pokrytectvom obrovských rozmerov. Ospravedlňujúc svoju agresiu svojím vlastným utláčaním v minulosti, stali sa tým, proti čomu tvrdia, že sú: náboženskou neznášanlivosťou a útlakom.
Ich hlavný nástroj propagandy, štát Izrael, bol splodený podvodom (Balfourská deklarácia), nastolený terorom (Stern gang, Irgun gang a ďalšie teroristické skupiny financované rotschildovskou rodinou), a udržiavaný vydieraním, používajúc nátlakové skupiny v iných národoch k vynucovaniu si vládnych zdrojov (peňazí daňových poplatníkov) pre svoju nezákonnú existenciu. Celá americká pomoc štátu Izrael by mala byť okamžite prerušená a úplne zrušené by malo byť i naše spojenie s Izraelom, pretože ten štát je židvoským apartheidom. Ak bol apartheid zlý v Južnej Afrike, prečo je akceptovateľný v Izraeli? Namiesto venovania našich finančných zdrojov tomuto teroristickému štátu by sme mali prerušiť s ním všetky vzťahy a použiť tieto zdroje na prebudovanie našej vlastnej ekonomiky, ktorá je vo vážnom nebezpečenstve. Je škandálom, aby sme dávali toľko pomoci Utláčateľovi, keď naši navrátivší sa veteráni, ktorí v skutočnosti bojujú v Iraku kvôli bezpečnosti štátu Izrael na Blízkom Východe, dostávajú veľmi úbohú zdravotnú starostlivosť a finančnú podporu.
Nastal čas, aby Amerika ukončila svoju de facto okupáciu sionistickými bankármi, korporáciami, vojnovými štváčmi a politickými insidermi, ktorí po mnohé desatročia Ameirky vykorisťovali. Nastal čas, aby Amerika vyhlásila svoju Nezávislosť od sionizmu, presne tak, ako sme vyhlásili svoju Nezávislosť od britskej koruny v roku 1776. V krajine je nový tyran, a jeho meno je sionizmus.
Možno ste si nevšimli, no Americká revolúcia, časť druhá, sa už začala.

ODHAŤE SIONISTICKÚ ZRADU!

DOLU SO SIONIZMOM! DOLU S ORGANIZÁCIOU SPOJENÝCH NÁRODOV! DOLU S NOVÝM SVETOVÝM PORIADKOM!

BOH ŽEHNAJ AMERIKE!

CHVÁĽTE JAH!

(Prosím, zdieľajte tento dokument s čo možno najväčším počtom mysliacich Američanov. Jahveh vás žehnaj. Pastor Eli James, Church of the Restoration of True Israel, www.anglo-saxonisrael.com - 7. júla 2007)

P.S: Mnohí slovenskí či českí čitatelia si možno neuvedomujú, nakoľko sa tieto americké reálie odrážajú v našich vlastných kruhoch – politických, spoločenských, finančných i náboženských. Táto Deklarácia nezávislosti od sionizmu nie je iba americkou záležitosťou – nakoľko je sionizmus globálnym fenoménom, je rovnako tak i globálnym problémom. Nastal teda čas nielen pre Američanov, ale i pre Slovákov, Čechov a všetkých ostatných, ktorí trpia pod bremenom sionistického zaslepenia našich politických predstaviteľov, aby povedali rozhodné „NIE!“ tejto zločinnej ideológii. PREČ SO SIONIZMOM!

Žiadne komentáre: