štvrtok, septembra 06, 2007

Čo v Zjednotenej Jahveho Cirkvi "NIE SME"

Pastor Jonathan Williams

NIE SME: Národní socialisti, republikáni, demokrati, liberáli, fašisti, komunisti etc.

Sme zostatok "pravých" Izraelitov tu na zemi. Kresťanský Izrael!

Naša pokrvná línia ostáva ako základ pre vieru našich predkov, preto sa nepokladáme za žiadnu politickú stranu, keďže naše politické názory a poslanie sú jasne uvedené v Písme.

NIE SME: Veriaci len v "Starú Zmluvu"

Veríme, že "Stará" i "Nová" Zmluva sú platné a sú v súlade ako jedno zhodne s proroctvom Písma.

NIE SME: Veriaci len v určitý preklad Písma.

Každá napísaná Biblia v tomto momente obsahuje nesprávne preklady a pridania pre efekt. NAJLEPŠÍM spôsobom, ako AKÚKOĽVEK Bibliu čítať, je pamätať na to, že Biblia bola napísaná v hebrejčine, gréčtine a aramejčine...preto by sa mali využívať dostupné konkordancie a lexikony k skutočne pravému prekladu z pôvodného zápisu. Pokiaľ čitateľ nedokáže pohotovo čítať tieto staroveké jazyky, čo je vysoko nepravdepodobné, najlepšou radou je nasledovať kvôli presnosti tieto kroky. Nič neobsahuje čistejšiu interpretáciu ako originál.

NIE SME: Skupina šíriaca nenávisť.

Ako "praví" Izraeliti sme vyučovaní mať súcit s tými, ktorí sú zarmútení, no máme "nenávidieť Zlo" s hnusom, a Biblia obsiahlo vysvetľuje to, koho Jahveh nenávidí, a koho máme preto nenávidieť i MY. AKo poznámka k tomuto, nepraktizujeme rasové predsudky, ale to, čo nazývame "rasové rozpoznávanie". "Praví Izraeliti" sú ostatkom v anglo-saskom ľude, no nie všetci Anglo-Sasi sú Izraeliti. Tí sú na rovnakej vĺnovej dĺžke ako HOCAKÝ iný ne-Izraelita.

NIE SME: Tradicionalisti, nie sme ani v rámci našej doktríny viazaní predtým učenými falošnými doktrínami.

Biblia je "živá kniha" a neustále rôznym ľuďom odhaľuje rôzne záležitosti. Musíme rozpoznať to, čo je platné a určiť, čo robiť s informáciami, ktoré sú nám Jahvem poskytnuté skrze Jeho poslov.

NIE SME: Apologetickí za hocičo, čo učíme, hovoríme či konáme.

Nasledujeme a konáme to, čo sme nútení a k čomu sme vedení Jahvem, aby sme dosiahli. Žiadna iná bytosť na tejto zemi nemá autoritu nad Jeho ľudom. Na konci sa zodpovedáme jedine Jahvemu.

NIE SME: zastrašení hrozbami zo strany pohanov, ateistov, neznabohov, univerzalistov, zástancov jedného svetového poriadku etc.

Títo všetci predstavujú to, voči čomu sme pohotovo pripravení bojovať, bez rozmýšľania. Sú uzurpátormi a konateľmi zlých skutkov. Zdieľajú jeden s druhým podobný osud, každý z nich v preňho určenom čase.

NIE SME: V žiadnom prípade, forme či podobe pro-sionistickí!

Židovská viera sa nám hnusí, pretože je proti všetkým kresťanským pricnípom, nehovoriac o fakte, že tých, ktorí sú dnes známi ako "Židia", Kristus v Písme odsúdil ako potomkov Diabla (pravdivo, zvážiac Genesis 3:15). Kristus NEBOL Žid, a Písmo ho ani za Žida neoznačuje.

NIE SME: Neo-nacisti, Klan etc.

Sme Cirkev pre "pravých Izraelitov" (zvyšok anglo-saského ľudu).

Umožníme členom rôznych organizácií zúčastniť sa našich bohoslužieb, ako komukoľvek inému, ako i stať sa aktívnymi podporovateľmi tejto duchovnej služby.

Nemôžeme a nebudeme však tolerovať absurdné, nepodložené idey, smerujúce proti Písmu. Ako poznámka k tomuto, podporujeme skupiny, ktoré sa pridržiavajú viery, a neprijímajú ne-kresťanov do svojich radov.

NIE SME: náchylní voči nesprávnemu prekladu Písma, keď sa zistí, že v skutočnosti má iný význam, než ako sa predtým uvažovalo.

Biblia je kniha mnohých pasáží, podľa ktorých máme žiť, a poslaní pre kresťanstvo, nemôžeme si dovoliť činiť chyby a omyly v našom chápaní Písma.

NIE SME: Nejaké "nové" náboženstvo.

Uctievame prostredncítvom rovnakých metóda, ako kresťania v 1. storočí.

Dôkladné, dôsledné štúdium a odmietnutie falošných náuk pochádzajúcich od Satanových (Luciferových) učeníkov.

NIE SME: Potešení svetom vôkol nás a snažíme sa napraviť situáciu skrze večnú moc, ktorú má Jahveh.

Neveríme, že máme "nechať ne-kresťanov rúhať sa nám do tváre".

On svojmu ľudu zveril povinnosť ako "dobyvateľov Zla" v tomto živote, duchovnom i fyzickom.

Písmo nám hovorí, že Jahveho pomsta bude rýchla a rukou Jeho ľudu.

NIE SME: ochotní nikdy prestať hovoriť Pravdu, aj keď tým môžu trpieť pocity niekoho vôkol nás.

Ak Pravda bolí, pravdepodobne to buď nie je pre vás, ako vraví Bilia, alebo možno cítite vinu za nesprávne konanie a potrebu odpustenia a posvätenia.

Žiadne komentáre: